آشپزی

آبگوشت گندم و مراحل آشپزی آن!

آشپزی به سبک و سیاق ایرانی

نکات برگزیده مطلب

  • سطح دشواری: آسان
  • زمان: 90 دقیقه
  • مقدار تهیه: برای 4 نفر
  • غذای سنتی و لذیذ ایرانی!
  • مطالب نغز از وبلاگ آموزش آشپزی
  • منبع: ashpazi.ir24.org

خانه آموزش آشپزی و مهارت در این رشته از دغدغه‌های مهم بانوان ایرانی و سایر اقصی نقاط جهان است  یقیناً دست یابی به تکنیک‌های طبخ آسان و تولید غذای لذیذ با کمترین مواد از آرزوهای هر فرد در روی زمین است. هنرآنلاین قصد دارد تا با همکاری سایر وبلاگهای آشپزی، شما را با آخرین تحولات دنیای آشپزی ایران و جهان و بخصوص آشپزی سنتی ایران و سایر ملل جهان آشنا ساخته و در این راه شما را یاری نماید.

آبگوشت گندم و مراحل آشپزی آن!

خیلی از دوستان و هموطنان با شنیدن اسم آبگوشت شاد شده و آب در دهانشان جمع می‌شود امّا شاید وقتی از جایگزینی گوشت مرغ با گوشت قرمز مطلع شوند کمی دلخور بشوند! اما نگرانی آنها کاملاً بی مورد است! 

آشپزی و آماده سازی آبگوشت گندم برای شما دلپذیر و به یادماندنی است و تجربه این کار بسیار هیجان برانگیز و به یادماندنی خواهد بود. با ما همراه باشید!

abgoosht-gandom-honaronline-net
abgoosht-gandom-honaronline-net
 دشواری تهیه : آسان  زمان تهیه : ۹۰ دقیقه  تهیه برای : ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه آبگوشت گندم

گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
لوبیا سفید و نخود ۱ فنجان
گندم پوست کنده ۴ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی و لیمو عمانی ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت گندم

  • گوشت، لوبیا و نخود را با پیاز و ۶ لیوان آب می گذاریم بپزد بعد از چند جوش گندم را به مواد اضافه می کنیم بعد از پخته شدن آن ها سیب زمینی را پوست گرفته و یک قاشق سوپخوری رب گوجه و کمی نمک و فلفل و زرد چوبه به آن اضافه می کنیم تا کاملا پخته شود.
  • بعد آبگوشت حاضر است می توانیم آب آن را در ظرفی جدا بکشیم و بقیه مواد را بکوبیم و گوشت کوبیده تهیه کنیم.
این مطلب را هم ببینید
آبگوشت مرغ، از رؤیا تا واقعیت!
برچسب ها
نمایش بیشتر

کمال محمدی مجد

مدرس هُنرهای زیبا و محقق عرصه فناوری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن